Clage ZIP HYDROTAP® G4 C elektromos hidegvíz adagoló készülék

Clage ZIP HYDROTAP® G4 C elektromos hidegvíz adagoló készülék. Hideg, szűrt ivóvíz előállítására alkalmas! Exkluzív megjelenés, kényelmes és biztonságos használat, optimalizált költség! Hotelek, éttermek, nagyobb irodák konyhái számára ideális, innovatív megoldás, környezettudatos felhasználóknak!
 • 2.540.000 Ft.

Mennyiség:  

Clage ZIP HYDROTAP® G4 C elektromos hidegvíz adagoló készülék

Clage ZIP HYDROTAP® G4 C elektromos hidegvíz adagoló készülék. Hideg, szűrt ivóvíz előállítására alkalmas! Exkluzív megjelenés, kényelmes és biztonságos használat, optimalizált költség! Hotelek, éttermek, nagyobb irodák konyhái számára ideális, innovatív megoldás, környezettudatos felhasználóknak!

Az új Zip HydroTap® forradalmi megoldás a gyors és gazdaságos ivóvíz készítés területén. Exkluzív megjelenésével hotelek, teakonyhák, vezérigazgatói tárgyalók, magánrendelők, kormányhivatalok, igényes konyhák ideális tartozéka.

 

Ha az alábbi pályázati lehetőségekkel kapcsolatban részletes tájékoztatást kér, hívjon minket (70/398-4500)!

Személyesen, díjmentes konzultáció keretén belül ismertetjük Önnel a lehetőségeket!

 • Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel (VEKOP-5.1.1-5.1.2-16). A pályázatok benyújtása 2017. február 8-tól 2019. február 8-ig lehetséges.

 • Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP-4.1.1-8.4.4-1). A pályázatok benyújtása 2017. február 8-tól 2019. február 8-ig lehetséges.

Az új Zip HydroTap® berendezések szűrt ivóvizet biztosítanak (típustól függ, hogy forró és/vagy jéghideg és/vagy szénsavas), mindezt hálózati víz használatával. Nem kell várnia a forró vízre, nem kell mikrohullábú sütővel, vagy vízforralóval külön vizet forralnia. Így kávéja, teája, vagy instant ételei azonnal elkészíthetők. Felejtse el a ballonos vízadagolókkal és palackos vízzel járó kellemetlenséget, logisztikát és takarítson meg több százezer forintot évente.

A Clage ZIP HYDROTAP® G4 C ivóvíz adagoló készülék jellemzői:

 • Innovatív, modern
 • Környezetkímélő
 • Költséghatékony
 • Biztonságos
 • Esztétikus
 • Tiszta és finom víz a szűrőrendszernek köszönhetően
 • Háztartási és közületi kivitelben is
 • A SPARKLING és BCS modellek forró, hideg és szénsavas ivóvíz adagolására alkalmasak. 
 • CS modellek hideg és szénsavas ivóvíz adagolására alkalmasak. 
 • modellek hideg ivóvíz adagolására alkalmasak. 
 • A BC berendezések forró és hideg ivóvíz előállítására alkalmasak.
 • A B modellek készülék forró ivóvíz ellátására alkalmas.
 • Ha nagyon kevés hely áll rendelkezésre a konyhában és csak forró víz készítésére van szükség, ideális megoldás a MINIBOIL.

Mire kell fiigyelni, mielőtt a megfelelő Clage Zip HydroTap típust kiválasztja?

 • Forró vízre, hideg vízre és / vagy szénsavas vízre van szüksége?
 • Hány ember fogja használni az ivóvizet?
 • Van elég hely a mosogató alatt? Kérjük vegye figyelembe a készülék méretén kívül a szükséges szerelési távolságokat is.
 • Van szabad vízvételezési lehetőség?
 • Van, vagy kiépíthető-e konnektor?
 • Milyen a víz keménysége? 7 °kH felett szüksége lesz CLARIS ULTRA szűrőre is! Érdeklődjön szolgáltatójánál!
 • SPARKLING, vagy BCS esetén: Van elég hely a szellőzésre? Szükség lehet külön szellőző venitllátor használatára. A szénsav palackokra vonatkozó előírásoknak megfelelő-e a helyiség? Ezen készülékek esetén a CO2 palack nem tartozéka a vízadagoló rendszernek.

Ha bizonytalan, feltétlenül tekintse meg a GYÁRTÓI ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATOT! Ebben a technikai paramétereken belül a szerelési követelményeket, méreteket és szükséges távolságokat is láthatja.

A Clage ZIP HYDROTAP G4 C gyártói termékismertetőjét itt nézheti meg!

)

A speciális csaptelep piros gombjának megnyomásával azonnal forró víz adagolható. Ha nagyobb adag forró vízre van szüksége, egyszerűen billentse maga felé a gombot. Ez a funkció akár időzítve is elérhető. Ivóvíz gombnyomásra. Könnyű használat! Forró víz, akár időzítve is. A kék gomb megnyomásával friss, hideg vízet vételezhet, ha pedig nagyobb adag hideg vízre van szüksége, egyszerűen billentse maga felé a gombot. Egyszerűbb és környezetkímélőbb mint a palackos ásványvíz megoldás.

Szüntesse meg a kávészünetekben a sorban állást! Nem kell többé várnia amíg a ballonos adagoló elkészít egy pohár szénsavas vizet, vagy míg a vízforralóban, mikróban elkészül a forró víz. Legyen szó egy csésze teáról, vagy kávéról, vagy akár egy leves elkészítéséről. Azonnal és a kívánt mennyiségben vételezheti a szükséges forró vizet.

A Zip HydroTap® megkönnyíti munkatársai mindennapi életét, egyszerűbbé teszi a vendéglátást, igényessé irodáját. Nem kell ballonokat vagy ásványvizes palackokat tárolnia, bajlódnia a kirült palackok elszállításával.

Sok vállalati teakonyhában, váróteremben ballonos, vagy palackos víz vásárlásával oldják meg a hideg, meleg és szénsavas víz kínálását. Minél nagyobb a kiszolgálandó létszám, annál nagyobb problémát jelent a ballonok, palackok elhelyezése, kezelése, ráadásul a Zip HydroTap®-pel összehasonlítva lényegesen magasabb költségekkel jár. A Zip HydroTap® nemcsak költséghatékony és környezetkímélő, de beépített szűrő- és vízlágyító rendszerének köszönhetően kiváló ivóvíz minőséget biztosít. Így tehát befektetése rendkívül gyorsan megtérül! Környezete igényes és kényelmes, vállalkozása környezetbarát lesz. A Zip HydroTap® tehát ideális választás hiszen a kényelem és az igényesség kéz a kézben jár a költséghatékonysággal.

A forrázásvédelmi rendszer a két gomb egyszerre történő megnyomásával aktiválható. Így elkerülhető, hogy véletlen érintéssel baleset történjen. A szeleptestben a víz áramlása le van választva, ezért a csaptelep felülete nem forrósodik fel. Ráadásul – szemben a hagyományos vízforralókkal – pontosan a beállított hőmérsékletig történik a víz-melegítés.

A Zip HydroTap® csaptelepe a munkalapba van beépítve, így több hely marad a pulton, ráadásul nem hevernek rajta kábelek.

A Zip HydroTap® több méretben is kapható a kívánt kapacitáshoz alkalmazkodva. A berendezés beépített részének elején többfunkciós kijelző és nyomógombok találhatóak, melynek segítségével különleges funkciók is elérhetőek. Szabályozható például a készülék „alvó“ üzemmódja is. A berendezés egyetlen látható része a kifejezetten igényes speciális csaptelep, így különösen igényessé tehető konyhája. 

Ha a csaptelepet a mosogatótól távol szeretné telepíteni, a speciális lefolyó tiszta környezetet tud biztosítani akár egy irodában is. Mostantól tehát nem szükséges teakonyhát létesítenie, az ivóvíz szolgáltatás akár az irodában is helyet kaphat. A krómozott KXT2 lefolyó opcionális tartozékként rendelhető. 

Minden Zip HydroTap® berendezés speciális, aktív szenes szűrővel rendelkezik, mely eltávolítja a csapvízben található szennyeződéseket, egyben lágyítja is a vizet, így Ön sokkal finomabb kávét, teát, üdítőt ihat. Olyan területeken, ahol különösen kemény víz van, a CLARIS ULTRA extra szűrője szabályozható vízlágyítást, ideális pH értéket garantál.

Választható kapacitású vízszűrők, melyeket a berendezés alapára nem tartalmaz (igény szerint egyet kell felhasználni berendezésenként, a víz keménységének függvényében, gondolva a jótállás feltételeként az éves karbantartások mennyiségére):

 • CLARIS Ultra 500 vízszűrő (3.750 liter @ 10°KH)
 • CLARIS Ultra 1000 vízszűrő (7.000 liter @ 10°KH)
 • CLARIS Ultra 2000 vízszűrő (16.500 liter @ 10°KH)

 

Beszerelés és üzembe helyezés: Kizárólag a gyártó által hivatalosan megbízott magyarországi szakszerviz partnerünk végezheti, ez határozott feltétele a jótállásnak! Részletes ajánlatunk tartalmazza majd a beszerelés és üzembe helyezés díját.

Jótállás: Jelen ajánlatban feltüntetett Clage Zip HydroTap® eszközre 12 hónap jótállást biztosítunk, a gyártó feltételei szerint. A jótállás kizárólag abban az esetben érvényesíthető, ha a gyártó által hivatalosan megbízott magyarországi szakszerviz partnerünk végzi el a telepítést, üzembe helyezést.  Kopó- és fogyóanyagokra, amelyek a használat során kimerülnek, elkopnak ill. elfogynak, jótállás nem vonatkozik. A 12 hónapos jótállás nem vonatkozik a melegvíz készítéssel és ebből adódó  vízkőképződéssel összefüggő károkra, melyet a karbantartás hiánya okoz.  A jótállás kizárólag a karbantartási kötelezettség vállalásával érvényesíthető.

 

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a 70 / 398-4500-es számunkon, vagy írjon az info@bayermann.hu email címünkre!