Clage ZIP HYDROTAP® G4 BCS elektromos vízadagoló készülék, forró, hideg, szénsavas

Clage ZIP HYDROTAP® G4 BCS elektromos vízadagoló készülék. Forró, hideg és szénsavas ivóvíz előállítására is alkalmas! Exkluzív megjelenés, kényelmes és biztonságos használat, optimalizált költség! Innovatív megoldás, környezettudatos felhasználóknak!
 • 2.540.000 Ft.

Mennyiség:  

Clage ZIP HYDROTAP® G4 BCS

Clage ZIP HYDROTAP® G4 BCS elektromos vízadagoló készülék. Forró, hideg és szénsavas ivóvíz előállítására is alkalmas! Exkluzív megjelenés, kényelmes és biztonságos használat, optimalizált költség! Innovatív megoldás, környezettudatos felhasználóknak!

Az új Zip HydroTap® forradalmi megoldás a gyors és gazdaságos ivóvíz készítés területén. Exkluzív megjelenésével hotelek, teakonyhák, vezérigazgatói tárgyalók, magánrendelők, kormányhivatalok, igényes konyhák ideális tartozéka.

 

Ha az alábbi pályázati lehetőségekkel kapcsolatban részletes tájékoztatást kér, hívjon minket (70/398-4500)!

Személyesen, díjmentes konzultáció keretén belül ismertetjük Önnel a lehetőségeket!

 • Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel (VEKOP-5.1.1-5.1.2-16). A pályázatok benyújtása 2017. február 8-tól 2019. február 8-ig lehetséges.

 • Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP-4.1.1-8.4.4-1). A pályázatok benyújtása 2017. február 8-tól 2019. február 8-ig lehetséges.

Az új Zip HydroTap® berendezések forró, jéghideg és szénsavas szűrt ivóvizet is biztosítanak, mindezt hálózati víz használatával. Nem kell várnia a forró vízre, nem kell mikrohullábú sütővel, vagy vízforralóval külön vizet forralnia. Így kávéja, teája, vagy instant ételei azonnal elkészíthetők. Felejtse el a ballonos vízadagolókkal és palackos vízzel járó kellemetlenséget, logisztikát és takarítson meg több százezer forintot évente.

A Clage ZIP HYDROTAP® G4 BCS ivóvíz adagoló készülék jellemzői:

 • Innovatív, modern
 • Környezetkímélő
 • Költséghatékony
 • Biztonságos
 • Esztétikus
 • Tiszta és finom víz a szűrőrendszernek köszönhetően
 • Háztartási és közületi kivitelben is (rendelők, hotelek...)

Az új Zip HydroTap® forradalmi megoldás a gyors és gazdaságos ivóvíz készítés területén. Exkluzív megjelenésével közületi , hotelek, teakonyhák, vezérigazgatói tárgyalók, magánrendelők, igényes konyhák ideális tartozéka.

 • SPARKLING és BCS modellek forró, hideg és szénsavas ivóvíz adagolására alkalmasak. 
 • CS modellek hideg és szénsavas ivóvíz adagolására alkalmasak. 
 • modellek hideg ivóvíz adagolására alkalmasak. 
 • BC berendezések forró és hideg ivóvíz előállítására alkalmasak.
 • modellek készülék forró ivóvíz ellátására alkalmas.
 • Ha nagyon kevés hely áll rendelkezésre a konyhában és csak forró víz készítésére van szükség, ideális megoldás a MINIBOIL.

Mire kell fiigyelni, mielőtt a megfelelő Clage Zip HydroTap típust kiválasztja?

 • Forró vízre, hideg vízre és / vagy szénsavas vízre van szüksége?
 • Hány ember fogja használni az ivóvizet?
 • Van elég hely a mosogató alatt? Kérjük vegye figyelembe a készülék méretén kívül a szükséges szerelési távolságokat is.
 • Van szabad vízvételezési lehetőség?
 • Van, vagy kiépíthető-e konnektor?
 • Milyen a víz keménysége? 7 °kH felett szüksége lesz CLARIS ULTRA szűrőre is! Érdeklődjön szolgáltatójánál!
 • SPARKLING, vagy BCS esetén: Van elég hely a szellőzésre? Szükség lehet külön szellőző venitllátor használatára. A szénsav palackokra vonatkozó előírásoknak megfelelő-e a helyiség?

Ha bizonytalan, feltétlenül tekintse meg a GYÁRTÓI ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATOT! Ebben a technikai paramétereken belül a szerelési követelményeket, méreteket és szükséges távolságokat is láthatja.

A Clage ZIP HYDROTAP G4 BCS gyártói termékismertetőjét itt nézheti meg!

)

A speciális csaptelep piros gombjának megnyomásával azonnal forró víz adagolható. Ha nagyobb adag forró vízre van szüksége, egyszerűen billentse maga felé a gombot. Ez a funkció akár időzítve is elérhető. Ivóvíz gombnyomásra. Könnyű használat! Forró víz, akár időzítve is. A kék gomb megnyomásával friss, hideg vízet vételezhet, ha pedig nagyobb adag hideg vízre van szüksége, egyszerűen billentse maga felé a gombot. Szénsavas víz folyamatos vételezésre is alkalmazható. A két gomb egyszerre történő megnyomásával jéghideg szénsavas vizet tud vételezni. Egyszerűbb és környezetkímélőbb mint a palackos ásványvíz megoldás.

Szüntesse meg a kávészünetekben a sorban állást! Nem kell többé várnia amíg a ballonos adagoló elkészít egy pohár szénsavas vizet, vagy míg a vízforralóban, mikróban elkészül a forró víz. Legyen szó egy csésze teáról, vagy kávéról, vagy akár egy leves elkészítéséről. Azonnal és a kívánt mennyiségben vételezheti a szükséges forró vizet.

A Zip HydroTap® megkönnyíti munkatársai mindennapi életét, egyszerűbbé teszi a vendéglátást, igényessé irodáját. Nem kell ballonokat vagy ásványvizes palackokat tárolnia, bajlódnia a kirült palackok elszállításával.

Sok vállalati teakonyhában, váróteremben ballonos, vagy palackos víz vásárlásával oldják meg a hideg, meleg és szénsavas víz kínálását. Minél nagyobb a kiszolgálandó létszám, annál nagyobb problémát jelent a ballonok, palackok elhelyezése, kezelése, ráadásul a Zip HydroTap®-pel összehasonlítva lényegesen magasabb költségekkel jár. A Zip HydroTap® nemcsak költséghatékony és környezetkímélő, de beépített szűrő- és vízlágyító rendszerének köszönhetően kiváló ivóvíz minőséget biztosít. Így tehát befektetése rendkívül gyorsan megtérül! Környezete igényes és kényelmes, vállalkozása környezetbarát lesz. A Zip HydroTap® tehát ideális választás hiszen a kényelem és az igényesség kéz a kézben jár a költséghatékonysággal.

A forrázásvédelmi rendszer a két gomb egyszerre történő megnyomásával aktiválható. Így elkerülhető, hogy véletlen érintéssel baleset történjen. A szeleptestben a víz áramlása le van választva, ezért a csaptelep felülete nem forrósodik fel. Ráadásul – szemben a hagyományos vízforralókkal – pontosan a beállított hőmérsékletig történik a víz-melegítés.

A Zip HydroTap® csaptelepe a munkalapba van beépítve, így több hely marad a pulton, ráadásul nem hevernek rajta kábelek.

A Zip HydroTap® több méretben is kapható a kívánt kapacitáshoz alkalmazkodva. A berendezés beépített részének elején többfunkciós kijelző és nyomógombok találhatóak, melynek segítségével különleges funkciók is elérhetőek. Szabályozható például a készülék „alvó“ üzemmódja is. A berendezés egyetlen látható része a kifejezetten igényes speciális csaptelep, így különösen igényessé tehető konyhája. 

Ha a csaptelepet a mosogatótól távol szeretné telepíteni, a speciális lefolyó tiszta környezetet tud biztosítani akár egy irodában is. Mostantól tehát nem szükséges teakonyhát létesítenie, az ivóvíz szolgáltatás akár az irodában is helyet kaphat. A krómozott KXT2 lefolyó opcionális tartozékként rendelhető. 

Minden Zip HydroTap® berendezés speciális, aktív szenes szűrővel rendelkezik, mely eltávolítja a csapvízben található szennyeződéseket, egyben lágyítja is a vizet, így Ön sokkal finomabb kávét, teát, üdítőt ihat. Olyan területeken, ahol különösen kemény víz van, a CLARIS ULTRA extra szűrője szabályozható vízlágyítást, ideális pH értéket garantál.

Választható kapacitású vízszűrők, melyeket a berendezés alapára nem tartalmaz (igény szerint egyet kell felhasználni berendezésenként, a víz keménységének függvényében, gondolva a jótállás feltételeként az éves karbantartások mennyiségére):

 • CLARIS Ultra 500 vízszűrő (3.750 liter @ 10°KH)
 • CLARIS Ultra 1000 vízszűrő (7.000 liter @ 10°KH)
 • CLARIS Ultra 2000 vízszűrő (16.500 liter @ 10°KH)

 

Beszerelés és üzembe helyezés: Kizárólag a gyártó által hivatalosan megbízott magyarországi szakszerviz partnerünk végezheti, ez határozott feltétele a jótállásnak! Részletes ajánlatunk tartalmazza majd a beszerelés és üzembe helyezés díját.

Jótállás: Jelen ajánlatban feltüntetett Clage Zip HydroTap® eszközre 12 hónap jótállást biztosítunk, a gyártó feltételei szerint. A jótállás kizárólag abban az esetben érvényesíthető, ha a gyártó által hivatalosan megbízott magyarországi szakszerviz partnerünk végzi el a telepítést, üzembe helyezést.  Kopó- és fogyóanyagokra, amelyek a használat során kimerülnek, elkopnak ill. elfogynak, jótállás nem vonatkozik. A 12 hónapos jótállás nem vonatkozik a melegvíz készítéssel és ebből adódó  vízkőképződéssel összefüggő károkra, melyet a karbantartás hiánya okoz.  A jótállás kizárólag a karbantartási kötelezettség vállalásával érvényesíthető.

 

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, hívjon minket a 70 / 398-4500-es számunkon, vagy írjon az info@bayermann.hu email címünkre!