Clage DBX-24 átfolyós, elektromos vízmelegítő

A Clage DBX-24 egy elektronikusan vezérelt, nyomásálló, átfolyós vízmelegítő. Meleg víz (12-40C) esetén is több, mint 12 liter víz/perc kapacitással. Lapos, elegáns, hatékony, energiatakarékos. Ideális fürdőszobába akár zuhanyzóhoz, kádhoz is. Csak akkor melegíti a vizet amikor az keresztül folyik rajta, tehát készenléti üzemmódban nincs energia pazarlás.
  • 111.001 Ft.
  • 99.990 Ft.

    • Akció
Mennyiség:  

Clage DBX-24

Elektronikusan vezérelt, nyomásálló, átfolyós vízmelegítő. Meleg víz (12-40C) esetén is több, mint 12 liter víz/perc kapacitással. Lapos, elegáns, hatékony, energiatakarékos. Ideális fürdőszobába akár zuhanyzóhoz, kádhoz is. Csak akkor melegíti a vizet amikor az keresztül folyik rajta, tehát készenléti üzemmódban nincs energia pazarlás.

Ha az alábbi pályázati lehetőségekkel kapcsolatban részletes tájékoztatást kér, hívjon minket (70/398-4500)!

Személyesen, díjmentes konzultáció keretén belül ismertetjük Önnel a lehetőségeket!

  • Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel (VEKOP-5.1.1-5.1.2-16). A pályázatok benyújtása 2017. február 8-tól 2019. február 8-ig lehetséges.

  • Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP-4.1.1-8.4.4-1). A pályázatok benyújtása 2017. február 8-tól 2019. február 8-ig lehetséges.

Megrendelésének rögzítése előtt feltétlenül tekintse meg a gyártói termékismertetőt, melyből megtudhatja, milyen követelményei vannak a készülék üzembe helyezésének és használatának.

A burkolat alatt beállítható hőmérsékletet az elektronika szabályozza. A vízhőmérséklet pontos (+/- 1 Celsius) az elektronikus vezérlésnek köszönhetően. A készülék burkolata alatt csavarhúzó segítségével 35C és 55C között gyorsan és egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melynek pontos tartásáról megbízható szenzor gondoskodik. A készülék a csap kisebb megnyitására bekapcsol. A tartozék idomok megkönnyítik a beépítést és akár a készülék burkolata alá rejthető minden vezeték, így elérhető az esztétikus megjelenés. A Clage DBX-24 típusú, elektronikusan vezérelt átfolyós vízmelegítője függőlegesen helyezhető el és több vízvételi helyet is ki tud szolgálni egyszerre, úgy mint kád, zuhanyzó, takarító helységek, mosogató, kézmosó, a lakásban azok a helyek, ahol beállítható hőmérsékletű vízre van szükség. Beépített biztonsági hőmérséklet- és túlnyomás kapcsoló jellemzi. A tápkábelt fixen kell bekötni!

Energiatakarékos, hiszen nem tárolja a melgvizet, így tehát költséghatékony, ráadásul kis helyen elfér, megjelenése dekoratív, esztétikus. Sőt, napkollektor rendszerrel is összeköthető, megbízható német gyártmány, 2 év garanciával (magánfelhasználó esetén, nem ipari környezetben!).

A Clage DBX-24 műszaki jellemzői: A TERMÉK KÉPE ALATT, A "További képekért kattintson ide" SZÖVEGRE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A MŰSZAKI JELLEMZŐKET.

 

A Clage DBX termékcsalád többi típusa:

  • DBX 18: 18 kW 400 V (approx. 7 l / min 50 °C)
  • DBX 21: 21 kW 400 V (approx. 8 l / min 50 °C)
  • DBX 27: 27 kW 400 V (approx. 9 l / min 50 °C)
 
 

 

 

Alábbi videónk illusztráció!

 

 

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, hívjon minket, vagy írjon a vevoszolgalat@bayermann.hu email címünkre!