Adobe Photoshop CC angol változat (ÚJ, TELJES VÁLTOZAT) - 2 gép/felhasználó!

Folyamatosan a legújabb változat éves előfizetéssel az Adobe Creative Cloud keretében! Angol nyelvű változat.

 • 144.000 Ft.

Mennyiség:  

A kreativitás világát a Photoshop mozgatja.

Világszerte több millió tervező, fotós és művész használja a Photoshopot a lehetetlen megvalósítására.

 • Amivel bárki bármit tervezhet.  Packaging (Csomagolás) – Angelina Pischikova alkotása
 • Amivel bárki bármit tervezhet.

  A poszterektől a csomagolásokig, szalagreklámoktól a gyönyörű webhelyekig, felejthetetlen emblémáktól az ikonokig a Photoshop tartja mozgásban a kreatív világot. Az intuitív eszközökkel és könnyen használható sablonokkal még a kezdő felhasználók is alkothatnak valami rendkívülit.

 • Több mint fényképezés. Lélegzetelállító.

  Mindegy, hogy rutinszerű szerkesztésekhez vagy teljes átalakításokhoz használja, a grafikai tervező szoftverünk a profi fotósok teljes eszköztárát biztosítja a pillanatfelvételek műalkotássá alakításához. Korrigálhat, levághat, eltávolíthat objektumokat, retusálhat és régi fényképeket kelthet életre. A színekkel, effektekkel és egyéb kellékekkel játszva alakíthatja a megszokottat valami szokatlanná.

 • Több mint fényképezés. Lélegzetelállító.  All Above the Sky (Fent az ég) – Erik Johansson alkotása
 • A sokoldalú ecset.  Hand Lettering (Kézírásos betűk) Adrian Meadowstól
 • A sokoldalú ecset.

  Bármit megálmodott, lerajzolhatja és megfestheti a kifejezetten illusztrátorok számára tervezett eszközökkel. Tökéletesen szimmetrikus mintázatokkal festhet. Az ecsetvonások simításával finomabb külsőt adhat alkotásainak. Alkothat ceruzával, tollal, kiemelővel és valóságosnak tűnő ecsetekkel – köztük az ünnepelt illusztrátor, Kyle T. Webster több mint 1000 digitális ecsetével.

Nem iPadre szabott Photoshop. 
Photoshop az iPaden.

 

Rétegekkel, ecsetekkel és más Photoshop-eszközeivel bárhol alkothat, ahol ihletet érez. 2019-ben érkezik.

További tudnivalók ›

Ismerje meg, mit tudnak az újdonságok.

A rendszeres időközönként kiadott új funkciókkal a Photoshop egyre jobb lesz. És Creative Cloud-tagsága birtokában kiadásukat követően azonnal hozzájut valamennyihez. Íme, néhány új frissítés.
Szimmetria mód

 

Szimmetria mód
Tökéletes szimmetriával festhet az új móddal, amelyben definiálhatja a tengelyeket, és körkörös, sugaras, spirális, mandala és más készletbeli mintázatokból választhat.
Új tartalomérzékeny kitöltési megoldás

 

Új tartalomérzékeny kitöltési megoldás
Egy erre a célra készült munkaterületen kijelölheti a kitöltéshez használandó képpontokat, és az Adobe Sensei megkönnyíti elforgatásukat, méretezésüket és tükrözésüket.
Képkeret eszköz

 

Képkeret eszköz
Az alakzat- vagy szövegkeretek helyőrzőként használhatók a vásznon. Amikor húzással áthelyezi a képeket a keretek kitöltéséhez, teljesen ki fogják azt tölteni.
A felhasználói élmény tökéletesítései

 

A felhasználói élmény tökéletesítései
A legutóbbi tökéletesítések közé tartozik a többes visszavonás; a képpont- és szövegrétegek alapértelmezés szerinti arányos átalakítása; és a levágás, átalakítás és az automatikus megerősítést használó szövegbevitel gyorsítása.

Adobe Photoshop CC, a legújabb! Angol változat.
 

Álmodja újra a valóságot.
Ami el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani a Photoshoppal, a világ legjobb képfeldolgozó és tervező alkalmazásával. Fényképeket, illusztrációkat és 3D műalkotásokat hozhat létre és tökéletesíthet. Webhelyeket és mobilalkalmazásokat tervezhet. A videók szerkesztése mellett például valósághű festményeket is utánozhat. Mindent tartalmaz, amire az elképzelések valósággá válásához szükség lehet.
 
Amivel bárki bármit tervezhet.
A poszterektől a csomagolásokig, szalagreklámoktól a gyönyörű webhelyekig, felejthetetlen emblémáktól az ikonokig a Photoshop tartja mozgásban a tervező világot. Az intuitív eszközökkel és könnyen használható sablonokkal még a kezdő felhasználók is alkothatnak valami rendkívülit.
 
Több mint fényképezés. Lélegzetelállító.
Mindegy, hogy rutinszerű szerkesztésekhez vagy teljes átalakításokhoz használja, a Photoshop a profi fotósok teljes eszköztárát biztosítja a pillanatfelvételek műalkotássá alakításához. Korrigálhat, levághat, eltávolíthat objektumokat, retusálhat és régi fényképeket kelthet életre. A színekkel, effektekkel és egyéb kellékekkel játszva alakíthatja a megszokottat valami szokatlanná.
 
Műalkotások. Mostantól sokkal kevesebb munkával.
Tervezzen eredeti illusztrációkat, alakítsa képeit festményekké, vagy hozza létre saját digitális mesterművét. Készítsen 3D műalkotásokat, amelyeket animálhat vagy kinyomtathat. Munkáit egyedi mintázatokkal és feltűnő effektekkel tökéletesítheti. A gondolatsebességű különleges ecsetekkel sima vonalat és görbéket festhet.
 
 • Telepítés: 1 felhasználó, 2 gép!
 • + 1 hónap új előfizetés esetén. 12 hó helyett 13 hó előfizetést biztosítunk.
 • A termék beüzemelésében díjmentesen segítünk. 
 • A teljes Photoshop CC szolgáltatás megtalálható a csomagunkban. 
 • Azonnali és díjmentes hozzáférések az előfizetés időtartama alatt megjelenő frissítésekre. 
 • A szoftvert Windows és MAC környezetben is telepítheti 
 
Adobe Certified Reseller - Bayermann Hungária Kft.
Cégünk az Adobe hivatalosan is elismert partnere!