Adobe InDesign CC többnyelvű változat (ÚJ, TELJES VÁLTOZAT) - 2 gép/felhasználó!

Folyamatosan a legújabb változat éves előfizetéssel az Adobe Creative Cloud keretében! Többnyelvű (angol/magyar is) változat. Azoknak ajánlott, akik nem rendelkeznek CS5, CS5.5 vagy CS6 változattal.
  • 148.990 Ft.

Mennyiség:  

Adobe InDesign CC, a legújabb! Többnyelvű változat (angol/magyar is)
 

A következő lap az elrendezések tervezésében.
Az iparágvezető oldaltervező és elrendezéskezelő alkalmazással gyönyörű dokumentumokat készíthet, ellenőrizhet és közzétehet nyomtatott vagy digitális média formájában. Az InDesign CC alkalmazásban minden megtalálható, ami a poszterek, könyvek, digitális folyóiratok, e-könyvek, interaktív PDF-ek és más kiadványok elkészítéséhez szükséges lehet.
 
Feltűnést keltő elrendezések. Csak az InDesignnal.
Az InDesign egyaránt segíthet a nyomtatott vagy digitális médiában dolgozóknak a figyelemkeltő elrendezések készítésében.
 
Nyomtatásban is kelthet benyomást.
Mindent megtervezhet a levélpapírtól kezdve a szórólapokon, posztereken, brosúrákon át az éves jelentésekig, képes folyóiratokig és könyvekig. A professzionális elrendezéskészítő és szedő eszközökkel stílusos tipográfiájú, változatos grafikát, képeket és táblázatokat tartalmazó több oszlopos oldalakat készíthet. És dokumentumait néhány kattintással előkészítheti nyomtatásra.
 
Digitális kiadványok. Káprázatos interaktív dokumentumok.
Olyan digitális képes folyóiratokat, e-könyveket és interaktív online dokumentumokat készíthet, amelyek hang, videó, diabemutató és animációk használatával vonják magukra a figyelmet. Az InDesign megkönnyíti a tervezési elemek kezelését, és gyorsan szolgáltathat látványos megoldásokat EPUB, PDF, HTML és bármely más formátumban.
 
Tartsa csapatát azonos hullámhosszon.
Az együttműködésre tervezett eszközökkel gyorsabban és okosabban tervezhet. Az InDesign zökkenőmentesen integrálható az Adobe InCopy CC alkalmazással, így az elrendezéseken egyidejűleg tud dolgozni a szövegírókkal é szerkesztőkkel. A Creative Cloud Libraries-könyvtárakhoz való hozzáféréssel szöveget, színeket, grafikákat és más kellékeket oszthat meg csapattársaival, és megőrizheti terveinek konzisztenciáját.
 
  • Telepítés: 1 felhasználó, 2 gép!
  • + 1 hónap új előfizetés esetén. 12 hó helyett 13 hó előfizetést biztosítunk.
  • A termék beüzemelésében díjmentesen segítünk. 
  • A teljes InDesign CC szolgáltatás megtalálható a csomagunkban. 
  • Azonnali és díjmentes hozzáférések az előfizetés időtartama alatt megjelenő frissítésekre. 
  • A szoftvert Windows és MAC környezetben is telepítheti 
 
Adobe Certified Reseller - Bayermann Hungária Kft.
Cégünk az Adobe hivatalosan is elismert partnere!