Adobe InDesign CC angol változat (ÚJ, TELJES VÁLTOZAT) - 2 gép/felhasználó!

Adobe InDesign CC angol változat (ÚJ, TELJES VÁLTOZAT) - 2 gép/felhasználó!

Folyamatosan a legújabb változat éves előfizetéssel az Adobe Creative Cloud keretében! Angol nyelvű változat. Azoknak ajánlott, akik nem rendelkeznek CS5, CS5.5 vagy CS6 változattal.
  • 144.000 Ft.

Mennyiség:  

Adobe InDesign CC, a legújabb!
Azoknak ajánlott, akik nem rendelkeznek CS5, CS5.5 vagy CS6 változattal.

Cégünknél díjmentesen segítünk üzembe helyezni új előfizetését! A Cloud előfizetés évente megújuló szolgáltatás, melynek keretében az előfizetési időszak alatt a megvásárolt szoftvert használhatja jogtisztán. A vásárlásáról költségszámlát kap, így azonnal elszámolhatja a teljes árat költségként (nem kell amortizálni, mint a szoftvereket, mivel ez szolgáltatás!). 

Gyorsabb, korszerűbb, integráltabb A felszín alatti javítások és a natív 64 bites támogatás a legösszetettebb dokumentumokon is gyorsítja a munkát. És most közvetlenül az InDesign® CC programból megoszthatja a munkákat, és kiadásuk pillanatától használhatja az új funkciókat. Teljes kreatív világa együtt, egy helyen. Csak a Creative Cloud™ szolgáltatásban.

 

Adobe Certified Reseller - Bayermann Hungária Kft.
Cégünk az Adobe hivatalosan is elismert partnere!

 

Egy minden eddiginél naprakészebb InDesign

ÚJ Egy minden eddiginél naprakészebb InDesign

Az InDesign® CC a Creative Cloud™ szolgáltatás része. Ez azt jelenti, hogy az alkalmazás jövőben megjelenő összes frissítéséhez és újabb kiadásához azonnal hozzájuthat, amint azok megjelennek. A változatos és egyre bővülő videokönyvtárral fejlesztheti készségeit és elsajátíthatja az új eszközök használatát. Mivel a Creative Cloud integrált a Behance® platformmal, projektjeit megoszthatja másokkal, és azonnal visszajelzést kaphat tőlük. További tudnivalók ›

Gyorsabb működés

ÚJGyorsabb működés

Az InDesign felszín alatti fejlesztései gyorsabb és zökkenőmentesebb munkát tesznek lehetővé. A natív 64 bites támogatással a rendszer teljes RAM memóriáját kihasználhatja. A legnagyobb javulást sebességben és stabilitásban PDF- és INX-fájlok nyomtatásakor és exportálásakor fogja tapasztalni.

Modern felület

ÚJ Modern felület

Az InDesign új külsővel jelentkezik. Az Adobe® Photoshop® és Illustrator® felületével konzisztens megújult felület megkönnyíti a munkát, amikor több alkalmazásban is dolgozik. Tovább könnyíti a munkát a felhasználói felület világosságának a szabályozhatósága, amellyel az elrendezések tisztábban láthatók.

HiDPI- és retinakijelző-támogatás

ÚJ HiDPI- és retinakijelző-támogatás

A MacBook Pro új, nagyfelbontású Retina kijelzője támogatásának köszönhetően a szövegektől a bonyolult grafikákig a terv minden részlete tisztábban és élénkebben látszik.

Betűtípusok szinkronizálása

HAMAROSAN MEGÉRKEZIKBetűtípusok szinkronizálása

Betűtípusok szinkronizálása – a Creative Cloud része – megváltoztatja a gépelés módját. Hamar megtalálhatja az Adobe Typekit® betűtípusok egyre bővülő könyvtárában a tökéletes betűtípust, szinkronizálhatja rendszerén, és azonnali használatba veheti.

Betűkészlet keresése és szűrése

ÚJ Betűkészlet keresés és szűrés

Találja meg a legmegfelelőbb betűtípust – gyorsan. Ha beírja a betűtípus nevének egy részét, például a „félkövér”, „semicondensed”, „dőlt betűs” kifejezést, vagy a betűtípus család nevének bármely részét, csak a kritériumainak megfelelő betűtípusokat fogja látni.

Betűtípusok azonnali előnézete

ÚJ Betűtípusok azonnali előnézete

Gyorsan felmérheti, hogy a különböző betűtípusok miként mutatnak az elrendezésben. A betűtípusokon a nyílbillentyűkkel végighaladva megtekintheti mindegyiket a kijelölt szövegre alkalmazva. Amikor megtalálta a tervhez legjobban illőt, csak a nevére kattintva vagy az Enter billentyűt lenyomva kell kiválasztania.

Kedvenc betűtípusok

ÚJ Kedvenc betűtípusok

A leggyakrabban használt betűtípusokat teljes gyűjteményük végignézése nélkül is megtalálhatja. Elegendő kedvenceit megjelölni, és később eldöntheti, hogy csak azokat vagy a teljes készletet szeretné megjeleníteni.

QR kódgenerátor

ÚJ QR kódgenerátor

Tiszta QR kódokat hozhat létre közvetlenül az InDesign alkalmazásban. Mivel az InDesign vektor