Adobe Illustrator CC többnyelvű változat (ÚJ, TELJES VÁLTOZAT) - 2 gép/felhasználó!

Folyamatosan a legújabb változat éves előfizetéssel az Adobe Creative Cloud keretében! Többnyelvű (angol/magyar is) változat. Azoknak ajánlott, akik nem rendelkeznek CS5, CS5.5 vagy CS6 változattal.
  • 148.990 Ft.

Mennyiség:  

Adobe Illustrator CC, a legújabb! Angol és magyar nyelven is!

 

Az illusztrációk csúcsa.
Az iparági szabványnak megfelelő vektorgrafikai alkalmazással emblémákat, ikonokat, rajzokat, tipográfiákat és illusztrációkat alkothat nyomtatott, webes, video- és mobiltartalmakhoz.
 
Az Illustrator mindent megold.
Tervezők és művészek milliói használják az Illustrator CC alkalmazást a webes ikonok és termékcsomagolások készítésétől a könyvillusztrációk vagy hirdetőtáblák kialakítására. 
 
Ikonikus munka bármilyen méretben.
Az összes olyan rajzeszközhöz hozzáférhet, amellyel egyszerű alakzatokból és színekből finoman kidolgozott logók, ikonok vagy grafikák készíthetők. Az Illustrator-alkotások vektoralapúak, így mobilképernyőkhöz kicsinyíthetők, és hirdetőtábla méretekre nagyíthatók – miközben mindig tökéletesen élesek és szépek maradnak.
 
Magáért beszélő pompás tipográfia.
Vállalata nevét az emblémába foglalhatja, szórólapot készíthet, és kipróbálhatja webhelytervét a legjobb szövegkezelő eszközökkel. Effektek hozzáadásával, stílusok kezelésével és egyedi karakterek szerkesztésével üzeneteit tökéletesen kifejező tipográfiai tervek készíthetők.
 
Vonja magára a figyelmet mindenhol.
Szabadkézi rajzokat készíthet, és az importált fényképeket átszínezve műalkotások születhetnek. Illusztrációi bárhol használhatók, például nyomtatva, bemutatóként, webhelyeken, blogokban és közösségi médián.
 
  • Telepítés: 1 felhasználó, 2 gép!
  • + 1 hónap új előfizetés esetén. 12 hó helyett 13 hó előfizetést biztosítunk.
  • A termék beüzemelésében díjmentesen segítünk. 
  • A teljes Illustrator CC szolgáltatás megtalálható a csomagunkban. 
  • Azonnali és díjmentes hozzáférések az előfizetés időtartama alatt megjelenő frissítésekre. 
  • A szoftvert Windows és MAC környezetben is telepítheti 
 
Adobe Certified Reseller - Bayermann Hungária Kft.
Cégünk az Adobe hivatalosan is elismert partnere!